Krijtverf bestaat al heel lang, maar de laatste jaren is het helemaal in. Dit, omdat het eenvoudig is om de verf te verwerken. Krijtverf heeft een schitterende, fluweelzachte uitstraling. De  krijtverf van Oliver is in ruim 200 verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Om gebruikte meubels te restylen, is krijtverf een fijn product om te gebruiken. Het geeft een mooie matte uitstraling en je kunt er verschillende technieken mee uitvoeren. Doorschuren gaat met krijtverf ook gemakkelijker dan met glansverf. De kwast strepen zijn groffer dan bij lakverf.
Krijtverf is op waterbasis en blijft poreus waardoor de ondergrond niet wordt afgesloten maar is toch goed dekkend om het meubel van een nieuwe uitstraling te voorzien.

Ook Oliver kalkverf is leverbaar. Met de 100% minerale, ecologische kalkverf van Oliver Kalkverf wordt er een warme en unieke sfeer gecreëerd. Deze verf blijft tot op de dag van vandaag  jong en oud boeien. Op traditionele wijze wordt de prachtige, milieuvriendelijke kalkverf van Oliver gemaakt. De verf is te herkennen aan de  genuanceerde en poederige uitstraling. De authentieke sfeer die de verf brengt op de muren wordt daarbij met de tijd mooier en mooier.

 

© 2014 - 2024 Oliver Krijtverf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel