Dealer Worden

Artikel 1 van 1

Service en kwaliteit: daar draait het om bij Oliver

Overal waar onze producten worden verkocht staat Oliver bekend als leverancier van topkwaliteit Verf. Wij kunnen de kwaliteit van Oliver Producten blijven garanderen omdat een groot gedeelte van ons assortiment nog steeds in onze eigen fabriek wordt gemaakt.


Om dit niveau te behouden, hoort een hoog serviceniveau. Hiervoor werken wij nauw samen met onze retailers, waar klanten hun Oliver Producten en accessoires kopen, maar waar ze ook terecht kunnen voor advies, service.

Oliver is overtuigd van het belang van dealers, omdat zij de schakel vormen naar de consument. Alleen bij de dealer kan een consument het product echt zien, voelen en uitproberen. Bij de dealer krijgt de consument professioneel advies. Omgekeerd is de dealer voor ons een bron van informatie. De dealer krijgt feedback van de klant en kent de vraag van de markt. Van deze kennis maken wij graag gebruik.

Onze professionele backoffice afdeling staat klaar om onze dealers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Is er bij jou in de regio nog geen Oliver Dealer? Misschien zijn we dan op zoek naar jou! Ben je professioneel, deel je onze passie voor kwalitatief hoogwaardig Oliver producten en heb jij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan? Dan zou jij de nieuwe Oliver Dealer kunnen zijn!

© 2014 - 2020 Oliver Krijtverf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren